Translate

Mys och tredje advent!

P
Nu är det nära- tredje advent redan!
Och jag har inte ännu köpt en enda julklapp! Dåligt måste jag säga... Idag har det varit litet vitt på marken så dottern, jag och Rebecca på stallet hade en jättehärlig uteritt! Hästarna var pigga men skötte sig jättebra.

Till middag blir det ekologisk fläskfile - en råvaranjag uppskattar. Till det blir det en rotsaksgratäng med mkt ost och - en jättegod sallad på tomater, gurka, brysselkål, gräslök- skvätt över litet citronsaft och olivolja. Jättegott.

Igår hade vi familjeträff och lekte julklappsleken! Första gången för mig- jättekul! Vi var hos min bror på nya radhusföreningen BRYGGAREN i Härnösand- hur fint som helst alldeles vid havet. I den här staden kan man ha det hur bra som helst och jag är så glad över att vi återvänt hit när det var dags att slå sig till ro:)

Kommentarer

Populära inlägg