Translate

Hur många procent av dina kläder använder du?


Ralph Lauren-poncho från nelly.com - vill ha...
Hej igen!
Idag är det nu 14/12 och vi närmar oss jul alltmer. Jag bilpendlar till jobbet, 5 mil enkelväg och då hinner jag lyssna en hel del på radio. Min favoritkanal på morgonen är NRJ, jag tycker de är underhållande att lyssna på och har lagomt mkt snack mellan låtarna.

 I  morse hörde jag att det vanligaste klädmissen hos svenskarna är att vi endast använder 50 % av vad vi har i garderoben. Hmmm. Jag kan säga att det är nog ännu mindre för mig! Slutsatsen blir nog att jag har för mkt kläder och att alla inte är i rätt storlek eller passform :)
Inlägget från NRJ hittar ni här

Hur har ni det- använder ni alla era kläder?
Ska nog rensa i min walking closet och ta bort de som jag inte använt det senaste året.... Ju mindre onödiga saker ju bättre är det!
Från nelly.com kommer dessa finingar från Ralph Lauren- favvomärke....De vill jag ha :) 

Kommentarer

Populära inlägg