Translate

Regnig söndag ...

Hej alla!
Idag är det en riktigt tråkig söndag, 1:a advent och allt. Det regnar och blåser och är inte ngt väder att vara ute i alls! Men, då är det ju så fantastiskt fint att vi fått en så fin hästarena i Härnösand med två stora ridhus varav ett är varmt och stooort ;)! Så, idag har jag suttit och tittat på mina fina två hästar, både min stora häst och min lilla ponny har hopptränat! Jättetrevligt!

Den regnigaste tråkigaste söndagen kan med andra ord bli riktigt trevlig! Med det vill jag säga som min mamma alltid sa :
Man har inte roligare än vad man gör sig! 

Jag ska också passa på att röja upp i tvättstugan, även om det inte är jättekul! Mamma  hade för övrigt massor med "klokord" utav olika karaktär;) Jag tror jag ska ta och skriva ned en del ordspråk som kommer från henne faktiskt! Det är alldeles för många som väljer att se livet negativt tycker jag.. Vi kan välja att se saker på olika sätt tänk på det! Allt går att vinkla och ngt positivt finns det i precis nästan allt....

Må så gott,
kramar Marie

Kommentarer

Populära inlägg