Translate

Grönt hår?

Efter att vi flyttat och jag börjat duscha har jag fått grönt hår av vårt egna borrade vatten. Det var riktig knallgrönt ett tag men jag googlade för fullt och hittade tips om ett schampo från Paul Mitchell som har avfärgat det mesta av grönfärgen ; Paul Mitchel Clarify. Det har hjälpt jättemkt och verkligen fått bort det jättegröna men tyvärr i blev inte färgen så snygg utan hade ändå svagt grönt skimmer kvar! Det kan också bero på att jag hela tiden haft järn i vattnet då vi ännu inte fått in ett filter...
I går ägnade jag tre timmar hos frissan för att åter bli snygg i håret, inför fredagens akademiska högtid. Specialbehandling, ny blond färgning och även nya mörka slingor....
De gjorde först en blond hårtvätt- vilket innebar att de blandade ut pulver till hårblekning med vatten. Håret blev som svinto efteråt. Ingen blondering blev aktuell utan efter det las det tre olika nyanser av färg i - vilket ju blev jättebra! Och- jag fick också en olaplex-kur inlagd vilket jag absolut rekommenderar.
 Läs här: http://olaplex.se/

Nu får jag inte duscha hemma förrän vi fått ett filter insatt - kul va?

Kommentarer

Populära inlägg