Translate

Ett bra liv!

Visst har vi det - många av oss i alla fall!?
Det är värt att stanna upp och vara glad över det man faktiskt har, det är aktuell inte minst nu i skenet av att så många flyktingar flyr från sitt liv och sina hem...
Jag skulle vilja att fler reflekterade över det som är bra i sitt liv, det är såå lätt att fastna i allt man inte är nöjd med. Jag skulle kunna räkna upp hur mkt som helst, som jag skulle vilja vara annorlunda.

Men nu tänker jag istället lista upp varför jag är NÖJD :)
-jag har en underbar familj, såväl den allra närmsta som den större familjen!
- jag är frisk, mig veterligt! Det är den egna  och våra anhörigas hälsa som ju är viktigare än allt. Det är ngt som vi som arbetar/arbetat inom vården egentligen får insikter om gång på gång när vi vårdar patienter med obotliga sjukdomar
- jag har ett underbart, utvecklande jobb! Jag får lära mig nya saker hela tiden och forskar i intressanta, viktiga saker som påverkar vårdens kvalitet och jag undervisar blivande sjuksköterskor och intensivvårdssjuksköterskor!
- min arbetsplats är trevlig och miljön omkring är fin!
- jag har ett mkt givande fritidsintresse i och med min ridning och de två hästar vi har i familjen!
- vi har ett underbart nybyggt hus och snart ett stall på gården!
- jag har alla möjligheter att resa och göra mitt liv tillräckligt omväxlande!

Lista dig själv också- vad är nu nöjd med i livet i stort och smått ;)


Min arbetsplats Mittuniversitetet Campus Sundsvall

Min fina dressyrhäst Z.Dansing Girl- och jag ;)

Kommentarer

Populära inlägg