Translate

Bygget av drömgården!

Bloggen är faktiskt  inte nedlagd... Fast man kan verkligen tro det! Det har varit ett hektiskt år med husbygge, forskning och annat roligt! Maja, dottern har ju också fått en egen helt underbar ponny - Mirabelle, en 7årig Bponny som vi importerat från Irland:)

"Lilla badrummet" med dusch
Bjuder här på  litet bilder från vårt hus som vi nu bor i! Gården är inte planerad så utomhus är det mest ännu bara jord och åter jord.. Vi håller också på att bygga en bastustuga med förråd- för det behövs! Och stallet kommer i november ;)
Stora badrummet som väntar på badkaret. Här är en underbar inredning från ASPEN, inköpt på Comfort Härnösand
Det har varit en riktigt rolig resa att bygga hus- och då har vi ändå byggt nyckelfärdigt... Trots detta har inte leverantören ännu gjort färdigt listerna!! Det tycker jag är riktigt lågt faktiskt, det är ju vad som som privatperson brukar ha svårt att slutföra- men när man köper färdigt borde det ju inte slarvas med sånt!?
Hallen  - här ska byrån bort och istället ett svart klädskåp på plats!
Flyttlåda och etikett kvar på fönstret ;=) Vårt vardagsrum med massor av ljusinsläpp!

Kosten- har varit riktigt svår att hålla.. Så nu tar vi tag i det med hull och hår- häng gärna med! Jag ska i en riktig balklänning i oktober för att jag ska promoveras på MIUN- dvs utses till doktor rent ceremoniellt! Foppa- Peter Forsberg ska på samma ceremoni utses till hedersdoktor :)

Kommentarer

Populära inlägg