Translate

Januari- en härlig månad!

Jag tycker nog helt ärligt att det är tungt med vintrar. I allmänhet tungt med vintern och i synnerhet i år - när det varken är snöfritt eller kvarliggande snö! Jag menar att snön kommer med jämna mellanrum så vi tvingas skotta,  slira med bilen mm- men sen ligger den inte kvar så vi kan njuta av den! Istället kommer regn och sedan is. Jag längtar efter en härlig skidtur eller att åka pulka med dottern...

Men- egentligen vill jag ändå säga att det jag tycker det är underbart med januari. Varje år tycker jag mig få en ny chans att börja om när vi vänder blad i kalendern! Så nu kör jag åter hårt med LCHF och lägger till litet periodisk fasta när andan faller på. Jag inser att litet fusk fungerar men nu har det varit litet för mkt och för länge- såväl tröttheten har pockat på och likaså " några" extra kilon. Hälsan går ju i första hand eller hur!?

Vårt husbygge är i full gång och nu är hela skalet uppsatt! Det känns jättebra och rätt val av hus. Det var ju inte helt säkert att man skulle känna så när huset väl blev uppsatt...
 
Nu kör vi eller hur alla läsare- januari är underbart och vi har hela våren framför oss också!!
/hörs åter Marie

Kommentarer

Populära inlägg