Translate

Formtopp 2015 - för oss som fyllt 40 :)

Nu är det många som skriver om nystarter och planerade formtoppar!

Hur gör ni? Förra året gjorde jag ju en satsning i januari med 5:2, inget vin och massor av motion och nyttigheter. I år tänker jag långsiktigare och försöker att hitta tillbaka livsstilen- men moderat LCHF och bra motion! Min största motivationsfaktor är att jag vet hur fantastiskt BRA jag mår när jag lever så och håller min trivselvikt! Detta trots att jag är en bra bit över 40 - faktiskt nära 50år ( 2år kvar) !! Det är faktiskt helt otroligt....Själv tycker jag den här åldern är rätt skön- kraven känns på många sätt lägre och lugnet större.

För oss över 40 år är det extra viktigt att tänka på att främja hälsa istället för trender och utseende. Vad får dig att må bra? Motivera dig själv, med att se framför dig hur du vill må och hur du vill leva ditt liv! Sträva efter att uppnå den målbilden och ge dig inte förrän du åtminstone är riktigt nära! Tänk också på att en formtopp inte alltid behöver kosta svett och tårar- börja se över vad du stoppar i dig och tänk att det är din hälsomedicin!  Många beskriver just LCHF med en förbättrad kondition trots att ingen förändring gjorts gällande motionen. Min personliga åsikt är dock att den mentala hälsan får sig en boost i och med att vi motionerar- så hitta ditt sätt att röra på dig så mår du ännu bättre!
Kommentarer

Populära inlägg