Translate

Vårkänslor i oktober!?

Hej alla!
Idag har jag fått riktiga vårkänslor! Det kan behövas i oktober- nästan november... Solen skiner och det är ca 12 grader varmt, helt vindstilla och helt underbart;) Känner mig lycklig bara över att få finnas en dag som denna och det blir ju än bättre för att jag är föräldraledig och får vara på hemmaplan.

Har precis gjort en matsedel för kvarvarande vecka och den ser ut så här:
Tisdag-Tacos (jag äter inte bröden utan bara salladen osv till- går jättebra!
Onsdag- Pasta och köttfärssås (svart bönpasta till mig)
Torsdag- Rosépeppar-gryta på  Ekologisk fläskytterfile och blomkålsris
Fredag-Oxfile med rotsaker
Lördag- Lax i ugn
Söndag- Fiskgryta


Idag är jag hästledig och har faktiskt fått min make att lova att följa med på SpinnCore! Gissa om vi kommer få träningsvärk?
Hörs vidare,
Kram Marie 

Kommentarer

Populära inlägg