Translate

Hösten 2015 - nya saker på gång!

Hej alla trogna följare!
Nu har det verkligen varit dåligt med inlägg här på bloggen - so sorry!! Har helt enkelt inte hunnit eller tagit mig tid! Hösten är på intåg och jag behöver ny inspiration, så nu kör vi!! Jag skriver mer och ni får följa med :)
En av anledningarna till min tidsbrist är att jag och maken har köpt mark och ska bygga hus! En livsdröm ska bli sann och vi ska väl försöka leva våra drömmar eller hur??

Det blir ett vitt 1-planshus från Skidsta. Men, här snackar vi beslutsångest när det gäller att välja såväl  husleverantör som hustyp!! Det är många saker som spelar roll, såväl ekonomi, typ av tomt och egen smak. Det som är det viktiga med det här projektet, är att vi köpt dryga 4 ha mark - mestadels åkermark och ska bygga stall för 4 hästar! Så min egen Z Dansing Girl och dotterns blivande ponny ska få bo vår egen gård! Underbart... Litet bilder från sommarens markplanering! I värsta hettan grävdes det och förbereddes för väg, hus och stall! Nu är bygglovet färdigt och Lantmäteriet håller på med att stycka av och bilda tomt- sen blir huset byggt!
 Såklart hann vi med sol och bad i somras också, vilket man bör komma ihåg! Här är en bild från vår brors sommarstället vid havet i Härnösand! En kväll att komma ihåg!
Men, nu går vi mot vinter och det kan också vara härligt! Här en bild från förra vintern med min systerdotter och mitt fina sto!

Kommentarer

Populära inlägg