Translate

Ugnsbakad torskfilé med räkor och chevreost

Jag tycker precis som många andra, att det absolut optimala är att laga all mat helt från grunden. Men, jag erkänner gärna, det är skönt med ngt halvfärdigt ibland! Den här färdiga basen till torsk är helt okej för mig och min kropp!


Jag ökar på med grädde och litet ost

så får jag ned kolhydraterna ännu mer!


1 förp fryst torskfile 400g
1 finhackad röd lök
1 förp "räk och dillsås till torsk"
1 dl grädde
ca  100 g chevre'ost
1/2 dl skalade räkor
Salt, chilipulver

Hacka löken och lägg i en ugnsfast form. Häll i grädden och krydda detta som du vill hadet. Lägg i bitar av torsk och häll över såsen. Skiva chevreosten och lägg ovanpå. In i ugnen på ca 175 grader på en varmsluftsugn, in i 20 minuter- ha koll på osten. Ta ut fisken ur ugnen och lägg räkorna ovanpå! Varsågod, det är mat!


Broccolibuketter, Avocadobitar, Mozzarella och sallad serveras som tillbehör!

Kommentarer

Populära inlägg