Translate

Turning point/ vändpunkt i livet?

Inte sällan handlar äkta motivation till viktnedgång om att man nått till en punkt där man bara inte står ut. Något måste bara ske! Vändpunkten kan ha uppkommit av ett eller annat skäl - det kan ju vara olika saker som hänt i livet som påverkar.  Likaså var det för mig. Jag hade gått upp i vikt under så många år att det till slut var jobbigt med allt! När så mamma dog, kom min turning point. NU måste jag bara göra ngt åt livet! Tur nog hade jag min syster Jenny med mig och vi har verkligen hjälpts åt att växeldra och peppa varandra!  Har ni också haft ngn sådan vändpunkt när ni känt att nu är verkligen måttet rågat!?

Må så gott så här på lördagskvällen och hoppas ni får äta en god middag! Vi ska grilla, utomhus i snön, det går jättebra! Fläskkarre med rotsaker blir det!
Marie

Kommentarer

Populära inlägg