Translate

Trettondagsafton!

Hej!
Så är det då trettondagsafton för oss alla!
Vissa arbetar - andra inte! Själv är jag numera ledig så här på helger, men under många år har jag haft på mig vårdkläder och arbetat inom intensivvården! Saknar ibland patienterna och framförallt det otroligt "tighta" team man blir när man arbetar inom sjukvården!
Nu är jag ju lektor och utbildar istället blivande sjuksköterskor, så jag har ett otroligt stimulerande jobb "ändå"! I år ska jag i alla fall ut på golvet några veckor så jag inte tappar det hela!I kväll blir det lugn middag hemma med familjen! Ska hinna med motion både med och utan häst innan. Längtar efter att själv komma i form igen. Men som en god vän brukar säga: - jag har själv tuggat i mig det hela!

För övrigt har jag precis beställt D-vitamin - många sajter har just nu bra priser så ni vet!
D-vitaminet har verkligen fått uppmärksamhet nu - glad över att vi redan ätit det i några år ;)


På återseende! MarieKommentarer

Populära inlägg