Translate

Med båda fötterna på jordenJag är nog präglad av jantelagen…
För jag måste säga att är det en ”dygd” jag verkligen uppskattar, är det när människor oavsett status och framgång står med sina fötter på jorden! De som verkligen är beundransvärda, är de med riktigt stora framgångar som ändå lyckats behålla sin syn på sig själv som medmänniska och inget mer! Det finns också de som utan anledning tycker sin storhet vara fantastisk! Stå med fötterna på jorden vetja, ingen är mer värd än någon annan! Däremot, kan man och ska man vara stolt och glad över att lyckas uppnå något i livet! Det kan ju vara allt ifrån att klara en examen till mer personliga mål med träning, tävling och vikt. Var stolta men ödmjuka inför andra! Många gånger är det de med litet svagare självkänsla som kompenserar det med att försöka vara lite ”bättre” än andra.
En parallell till att ha fötterna på jorden, är glädjen över att idag för första gången kört vår 4-hjulsdrivna bil till jobbet ;)! Snacka om skillnad på väghållning i snömodden! Undrar faktiskt varför vi inte haft det tidigare – en riktig säkerhetsaspekt när man som jag pendlar!

Ikväll är det fredag och det blir litet avslappnat fredagsmys i soffan! Först ska dottern bort till kompisen och sova över, jag ut till stallet och maken hem och göra mat! 
Ha det bra!!
Marie


Kommentarer

Populära inlägg