Translate

Fredag!

Det är bara bäst med fredagar, eller hur!!? Helgen framför sig och arbetsveckan bakom sig ( för de flesta men inte för alla).

I kväll gör maken mat, ska bli intressant att se vad han bjuder på! Pelle är faktiskt jätteduktig på att kocka, så jag har tur som har en matlagnings-intresserad  och kunnig make!
Här i norr, som egentligen är mitt i sverige är det nu kallt! Det var -16 grader i Sundsvall men gudskelov sjönk tempen 8 grader på min fem mil långa hemresa till Härnösand! Längtar efter sol och värme... Lägger ut några bilder som får mig att längta efter solen!

Själv har jag  denna vecka mest suttit och filat på en forskningsansökan som omfattar flera, flera miljoner kronor! Håll tummarna för att jag får medel att forska - ämnet berör många; säkerhet och samarbete i vårdkedjan!!

Kommentarer

Populära inlägg