Translate

5:2 - Dieten som förenar de olika sidorna i kriget om kosten?

Länge och segt har det varit.
Kriget om kosten och vad som är det bästa eller det sämsta för oss människor. Därför är det litet extra roligt att den senaste trenden, 5:2 är fredad mark. Dieten har blivit något som alla oavsett kosthållning kan ta till sig!
Jag har läst på mkt om olika koster och även om 5:2, det ligger i min läggning! Forskningen talar för att vi mår bra av att stundtals äta mindre och att våra kroppar på så sätt ibland får vara utan fri tillgång på mat. Jag har nu provat hela två veckor :) och känner ju inte av några hälsovinster än så länge - men jag kämpar på! Det jag däremot känner, är att det går bättre och bättre att fasta. Jag var skeptiskt till just det, men det verkar som om kroppen vänjer sig! Dessutom tror jag att vi som i övrigt äter lågkolhydratkost klarar oss rätt bra eftersom vi inte har sånt "sug" efter diverse när vi blir hungriga!
Jag förespråkar individuell syn på hälsa och där inkluderar jag kosten. Vi har olika kemi och olika vardagar  - det är viktigt att lära känna sig själv och vad man mår bra utav! Eftersom jag vill återställa min balans i kroppen och få ett starkt immunförsvar, har jag lagt till 5:2 dieten, på obestämt tid!
Så gör jag - hur gör du?

Marie

Kommentarer

Populära inlägg