Translate

ny Inspiration!!

Hello!
Här har vintern kommit med stormsteg! Jag har bestämt för att skriva aktivt under ett tag igen, bara så ni vet! Recept och tips kommer!Mitt eget läge är sådant att jag efter min sista USA-resa unnat mig litet för mkt avsteg och vips : 4 kg upp -sämre sömn, mer oro och underlig mage! Helt otroligt...Är såklar jättesur över att jag hamnat här och får halvpanik över de kg som såklart satt sig över magen...

Häng med och se hur det går för mig nu, ska in i LCHF fållan så det heter duga och så ordnar det sig säkert! Jag har i alla fall hela tiden ätit nästan helt rätt mat, det jag tyvärr unnade mig var istället snacks vilket ju är min akilleshäl... Det syns tom på kortet i turkost att magen börjat goa till sig!! Inte imponerad...

Idag måndag har jag ätit: 1 ägg , lowcarbmacka med skinka, och kaffe; kycklinglårfileer med ädelostsås och råkostsallad; köttbullar och litet köttrester till middag. Nu ikväll ska jag ta en finncrisp med ädelost på till TVn... Motion har det inte blivit idag, pga tidsbrist!Hör av mig i morrn med!

Kommentarer

Populära inlägg