Translate

Fortsatt skärpning ; Dag 2

Hej alla!
Dag två på min skärpning har gått bra. Dock känner jag mig ändå allt tjockare.. Har ätit helt korrekt och var varken hungrig eller sugen på ngt under dagen. Däremot på kvällen... Blev ngt finncrips där..
Åt  för övrigt rester idag och tacos (utan bröd) till middag. Har köpt Anna Hallens kokbok LCHF för kvinnor - en bra bok som jag kommer att praktiskt testa framöver! Snacka om inne med att släppa böcker med vår metod! Alla är ju inte helt bra heller, måste jag säga...men det verkar den här vara!

Har roat mig att titta på Sex and the City del 1 och 2. Ettan var riktigt bra och jag känner bara att hur viktigt är det inte med bra vänner??? Jag tycker jag ser flera av mina nära vänner i det gänget, blir bara så full i skratt!! I övrigt är jag mkt glad över att ha kommit hem helskinnad från Sundsvall i dag. Pendla i snökaos är inte kul, stundtals såg jag absolut ingenting!!

Kommentarer

Populära inlägg