Translate

Var är sommaren?

Hej alla glada LCHFare  och andra!
Saknar ni också sommaren???
Och - har ni landat efter skrämselpropagandan som åter presenterades i tidningarna för ett tag sen?? Man bli faktiskt lite ledsen över att det är såå kontroversiellt med den kost vi äter... Socker är tydligen mer okej än fett för många...  jag måste åxå ursäkta för de uteblivna statusuppdateringarna här på bloggen , jag har inte hunnit!
Avhandlingsarbetet går framåt och börjar nu ta sin slutgiltiga form, den 19 okt ska jag upp och disputera och det känna skönt men nervöst! När det gäller vikten - så har jag nu varit ett år i min målvikt!! Det är helt otroligt tycker jag själv, har tom unnat mig litet avsteg utan att helt tappa konceptet :) Men, som jag tidigare skrivit så är det avstegen inte ngt sockrigt för det mår jag rent illa av...
Hörs snart åter - åt jättegott igår - ett recept som jag ska lägga in här!
Hörs!! Marie

Kommentarer

Populära inlägg