Translate

Butternut pumpkin squash

 Genom att hänga med i andras matbloggar får man ju jättemkt tips!

Jag har i ett tidigare liv varit fruktchef på ICA i Härnösand i några år (det visste ni inte :)) och tycker jag har rätt god koll på frukt och grönt - men denna grönsak har varit okänd för mig! Nu har jag hittat den på city gross och ska prova ikväll! Inspiration till hur jag tänker jag och receptet finns här . Det är alltså tänkt att göra en typ av "strips" och inte ngt anvancerat alls!

 Det fanns även info här hur näringsinnehållet i dessa är, per portion. Litet mkt kolhydrater om ni är strikta men för mig är det här helt ok att använda.
Nutritional Info
  • Servings Per Recipe: 1
  • Amount Per Serving
  • Calories: 105.6
  • Total Fat: 1.5 g
  • Cholesterol: 0.0 mg
  • Sodium: 2,410.2 mg
  • Total Carbs: 25.6 g
  • Dietary Fiber: 8.6 g
  • Protein: 2.7 g


Återkommer med resultatet.

Kommentarer

Populära inlägg