Translate

Katastrof?

Definitionen på en katastrof i sjukvården - är när tillgängliga resurser inte räcker till för att upprätthålla normala kvalitetskrav. Sådant står jag och föreläser om idag måndag, hela dagen för ca 50 stycken sjuksköterskestudenter i termin sex. Intressant ämne så det är en fördel!!

Katastrof kan också sägas uttrycka alla de gånger jag försökte med VV och att räkna points men inte lyckats gå ner i vikt varaktigt. Och inte kunde jag heller på egen hand lyckas en gång för alla.. Där räckte verkligen inte de tillgängliga resurserna till för att upprätthålla de kvalitetskrav jag hade för god hälsa :).

Så, för att undvika katastrof - ta till de strategier som fungerar för DIG! Det kan vara olika från individ till individ - men målet för oss alla är väl att må bra!? Jag har nu hållit min målvikt i över ett halvår vilket känns skönt. Nu måste jag dock öka träningsdosen - så det finns att göra även för mig!

Kommentarer

Populära inlägg