Translate

Hår, mode och saker som gör att vi mår bra!

Hårprodukter får jag inte nog av! För tillfället är det tigis "dumb blonde" som gäller, men det varierar!
Har även börjat med ett naturmedel för hårrötternas hälsa, hade en period där jag tappade en hel del hår!
Det skedde i samband med USA-resan så inte vet jag... Har i allafall ätit Priorin ett tag och tappar inte alls hår nu! Tyckte att jag fick sååå mkt bättre hår i och med kostomläggningen åxå vilket tacksamt emottogs! Har nämligen inte världens hårsvall!
Håller i övrigt på att se över min garderob och ska slänga alt sälja en hel del! Det är ju lättare att se vad man har då och för tillfället hinner jag inte ens använda mina kläder.... Det var annat förr när man var ute som singel!

Hörs imorrn!


- Posted isung BlogPress from my iPadKommentarer

Populära inlägg