Translate

För en generation sedan behövde människor vila efter avslutad arbetsdag. Nu behöver de motion.


Behöver ni också röra er lite mer än ni nu gör?? Börja rida vet jag!

Har surfat runt en del nu idag, är ju förkyld och tar litet pauser vid datorn emellanåt!

Velvet har en blogg, som alla andra - och jag vet att hon rider, så jag blev glad när jag såg detta! Hon tycker precis som jag - att rida är en kanonbra motion som ger mycket för vårt välmående. På mer än ett sätt! Kropp - och själ får stimuli!
http://velvet.chic.se/2012/01/19/borja-rida/

Eftersom jag nu varit hästlös i över en månad - så kan jag lova att det är skillnad på att hålla igång eller inte! Har tappat jättemkt muskler... Är ju dessutom sjuk så det går inte att motionera nu heller....Häst åter 1 april så då blir det andra bullar....

Annars finns ju också andra träningsformer, såklart! Bungy pump till exempel. Nu när det börjar att bli bart här uppe i norr, så kommer jag att införskaffa sådana!  Jag hade ju tänkt att dra igång med en massa nytt nu, när jag skulle ha så mkt tid över... jooovisst... Förkylning och annat irritationsmoment har gjort att det inte blivit av...

Var litet nytänkande  - kolla upp er lokala ridskola och unna er en nybörjakurs om ni aldrig provat hästryggen! Jag lovar, det är hur bra motion som helst!

Kommentarer

  1. Ytterligare en LCHF-blogg att kolla in:
    http://nejtillkolhydrater.blogg.se/

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg