Translate

Ett måste; solglasögon

En måste för mig, är solglasögon!
 Jag brinner inte särskilt för make- up och sådana detaljer  (även fast jag visst sminkar mig -litet) och tycker det är mkt "roande" att läsa bloggar där olika nagellack är det viktigaste man kan diskutera.

Nu ger jag mig in på nästa samma bana - men ändå inte... Jag tycker nämligen verkligen om solglasögon....

Snygga solglasögon är naturligtvis bra delvis pga nyttan av att inte behöva kisa, men lika mkt beror det på att jag tycker det är en detalj som är "rätt". Vårens solglasögon kan ni läsa om i länken från chic!

Själva har jag just köpt ett par vita från bikbok - brukar köpa en hel del billiga slit och släng och nån dyrare med bättre glas... De har en förmåga att gå sönder pga omild behandling i min väska...
Är i alla fall mycket glad över att jag sparat mina dyrt inhandlade Rayban på 90talet! De är dessutom hela!

Visst känner man sig litet bättre i ett par snygga solglasögon :)Kommentarer

Populära inlägg