Translate

En vadslagning jag redan ångrar!

Ibland gör man dumma saker....Nu har jag slagit vad med min man - och jag ångrar mig redan! Det gäller golf. Han har inte spelat på flera år - vilket jag har - och dessutom har han har egentligen aldrig vart bättre än mig. Men det tycks han  tro! Så nu har vi slagit vad om vem som vinner en 18-håls tävling - i början av säsongen så han inte hinner träna upp sig till fullo.

Vinner han har jag lovat att han får ta med mig upp i ett litet flygplan och "leka" ( han är pilot) och vinner jag ska jag sätta han på hästryggen... ångrar mig redan fast jag bedömer det hela som nästan osannolikt att han ska vinna. Men han har ju en sån vinnarskalle att det är hemskt!! Kolla bara på blicken på de olika aktiviteterna ovanför!!

Söndagen efter midsommarafton äger denna tävling rum! Håll tummarna för att jag slipper åka flygplan då jag är nog flygrädd ändå!!

Kommentarer

Populära inlägg