Translate

Söndags-funderingar

Det är väldigt sällan jag har tråkigt!

Med det menar jag absolut inte att mitt liv är fullt av rosor och sång, men däremot brukar det hända så mycket att jag inte upplever att jag har tråkigt! Men, nu har jag det! Maken har varit på resande fot i över två veckor, hästen är borta på träningsläger och jag hemma med vår dotter! Finns ju såklart massor att göra men vädret är dåligt och jag är halvsjuk ;) Ni förstår kanske känslan... Ser massor av städning som skulle behöva tas tag i men...

1992 Sjuksköterskebroschen blev min!
Jag ser fram emot kvittrande fåglar och solsken - det är sånt som själen mår bra av! Skulle behöva en boost med energi för det här gillar jag inte!
I slutet av månaden fyller jag 45 år! Helt otroligt tycker jag själv i alla fall... Insåg häromveckan att det är hela 20 år sedan jag blev färdig sjuksköterska och fick min brosch ( se bild). Jag som fortfarande kan känna mig som "ny i branschen"! Sammantaget - livet är vad man gör det till!

Kommentarer

Populära inlägg