Translate

På tur!

Första gången i år... skidtur ute i det vackra vädret. Det gick inte fort men ändå lite puls höjande, kanske beroende på att man är "skit" rädd när det går för fort i utförsbackarna samt att man har för dålig teknik i uppförsbackarna :) men roligt var det!
Nu i veckan var det stort uppslag gällande gallproblem pga LCHF. Där kan jag själv berätta att innan LCHF hade jag stora besvär att kunna äta kolhydrater blandat med grädde, då kom gallbesvär men har nu under 1,5 år inte haft någon känning åt gallan, trots att jag äter grädde. När jag började med LCHF så var jag lite orolig för att jag skulle få ont men det gick bra.
Några punkter som media flaggar upp och mina känslor gällande detta
- Trötthet: kanske de första veckorna medan man blev "avgiftad" från allt socker. Sedan en otrolig pigghet.
- Deprimerade: inte ett dugg. Men hur skulle jag ha mått om jag hade fortsatt som förut, det vill jag inte ens tänka på!
- Sömniga - sover mkt bättre nu pga viktnedgång.
Jag kan säga att jag är inte nitisk när det gäller att äta LCHF, vi äter samma mat som vanligt, jag hoppar över bröd, pasta, ris och potatis (övriga i familjen äter dessa saker). Man får ju alltid i sig lite kolhydrater varje dag, man äter fincrisp, dricker ngt glas juice, äter nötter och unnar sig mörk choklad. Så NOLL kolhydrater är inget jag lyckas med, men jag har hittat en nivå som känns rimlig och går att leva med. :)

Kommentarer

Populära inlägg