Translate

Det här med att våga fast man knappt törs...

Läste Åses ( 56kilo.se) blogg om att hon i morgon skall hålla en föreläsning på engelska för 30 pers!

Förstår verkligen att hon är pirrig! Själv har jag också föreläsning i morgon men dock på svenska!

Har i min anställning inte bara forskning utan även  20% undervisning på universitet. Och - i morgon är det dags! Ämnet är - handledning! Jag har en magisterexamen i vårdpedagogik och därför är jag inblandad i den kursen. Den kunskapen är ngt jag faktiskt har väldigt stor nytta av - och den pedagogiken går ju  att använda i mat-sammanhang också! Pedagogik handlar om att påverka andra i riktning mot lärande! Vi får se vad jag så småningom hittar på - kanske läsa ngn fler kurser tex kostrådgivning ;) ?

Hur som helst, är jag alltid mer eller mindre supernervös av att prata inför folk! Men ändå tycker jag det är kul, i alla fall efteråt! Vi mår nog bra av att utmana oss att göra saker som går utanför vårt vanliga görande!?

Kommentarer

Populära inlägg