Translate

10 människor som inspirerar/inspirerat Marie!


Vår säng på bröllopsresan i Egypten!

1. Pelle Häggström
Här följer ett litet fotocollage på en brokig skara människor som jag genom åren har blivit  inspirerad av när det gäller hälsa och välbefinnande!
 Till de som blir besvikna över att inte finnas här, säger jag ; ni har säkert också betytt mkt men nu visar jag endast 10 personer i just det här ämnet! Ni kanske dyker upp på nån annan lista nån gång ;)

nr1 Min man; Pelle. 
Såklart måste han få stå först på listan, nothing else will do! Hur han inspirerar mig? Jo, han är full av galenskap och vi påminner oss nästan dagligen över hur tacksam vi ska vara över livet! Dessutom har han hjälpt mig genom viktresan och stått ut med mig när jag vägde 20 kg mer än idag - och sånt räknas! Jobbig som få kan han vara också ( måste nyansera bilden litet ;)!nr 2. Min mamma och min pappa; Vanja och Ove (räknas som en)
2. Mamma och P
Dessa två har lagt den bas jag fått och jag är tacksam över all tid som min de lagt på oss barn... Otaliga timmar har vi varit ute i naturen och även av dessa två har jag fått insikt av att njuta av livet.  Skulle önska att mamma brytt sig om sig själv litet mer - faktiskt...Det ska jag försöka komma ihåg att göra genom livet. Tyvärr finns hon  inte längre med oss...

nr 3.
Annika Ljungström;
Tränar året om - alla år! Förflutet inom handbollen!

En tjej att lita på i alla väder. Skulle aldrig tillåta sig själv att säcka ihop...
nr 4. Min riktiga barndomsbästis: Lotta.
H
är har vi verkligen en som har ett verkligt driv! Gillar att sjunga och att njuta av mat! En riktig "doer"!
Skulle nog aldrig finna sig i att har tråkigt och resignera!

Lotta Didriksson-Fröjd

nr 5 Jeanette W; kompis och IVA sjuksköterska

Ytterligare en tjej som lagt ned mkt möda för att hålla sig i form! Har alltid fiiina kläder och inspirerar mig till att bry mig om hur jag ser ut ( vilket jag inte alltid gör). nr 6 Anna N: En riktig lågprofilare, som ibland har mer fyndigt att bidra med än vad man kan tro!! Skönt med folk som inte alltid har behov av att stå i centrum! Har tagit sig igenom en period som verkligen satte henne på prov; dottern fick cancer... Överlevde och är friskförklarad och Anna har fått ytterligare barn, vilket ger henne 4 stycken! Sjuksköterska och kursare samt en vän som håller sig i form ;)Jennifer Aniston - en ikon

nr 7 Jennifer Aniston;
Inspirerande som få, vilken tjej! Nästan jämngammal med mig och med en helt rätt stil om jag får välja! Klar förebild!!
nr 8 Tarja Olli ( gift med Ingemar Stenmark)
V
i var vänner under några år när jag bodde i Stockholm, och hon gjorde ett starkt intryck på mig! Varje morgon cyklade hon från Östermalm ut till Råcksta där vi jobbade tillsammans på geriatriska kliniken... Oavsett väder kom hon trampades och mat och träning var viktiga inslag! Riktig inspirerande seriös tjej som jag är mkt glad för att se att det gått bra för ;)
nr 9 Mig själv som tjockis:
en riktig inspiratör som det gäller att inte glömma bort!  Så här illa kan det gå om man inte låter bli kolhydrater i stor utsträckning! Helt otroligt...Får mig att bita ihop de dagar jag får lust att falla tillbaka till gammalt beteende.Lägger till Jenny här också - för hon drar med mig ut på promenader och får mig att kämpa när jag är lat...


nr 10; Charlotte Perelli; inspirerar mig till att tänka " kan jag kan du" ;) och hon håller sig ju verkligen i trim! Äter snålt med kolhydrater och är dessutom vegetarian... svårt samband. Stark kvinna det där och dessutom verkar hon ha humor vilket jag gillar!! Är för den delen själv halv-sur över att hon inte gick vidare med "the Girl"!

Kommentarer

Populära inlägg