Translate

Nytt år - nya tag för många...

...inklusive mig själv ! Har inte alls uppfyllt de intentioner jag hade med att komma igång och "råträna"... Kan skylla både på tidsbrist och förkylning men det känns ändå inte bra!

När det gäller maten är det bara att fortsätta på den inslagna vägen sedan 1.5 år tillbaka och det känns bra i alla fall! Har alltid tyckt om att börja på ett nytt år för det känns som en ny möjlighet att " få till det" ! Blickar jag tillbaka på 2011 så var det inte så bra år för mig och min familj. Jag var ju oerhört nära att stryka med i somras och hela hösten har gått åt att rehabilitera mig efter hästolyckan.

Hoppas på ett bra 2012 och det gäller att ta tag i saker och samtidigt stanna upp och njuta av de små tillfällena som är riktigt bra! Ska ju själv, om allt går bra, disputera i år och få min doktorsavhandling färdig - det känns verkligt spännande!

Bloggen kommer att fortsätta - hoppas ni hänger med!! Vi kommer att kunna dela med oss recept och annat kul!
Må bra alla!

Kommentarer

  1. Hejsan, börjat min lchf diet idag, känns bra och målmedvetet:) din blogg är inspirerande, goda recept!
    tittar in igen snart, ha en fin vecka! Irene

    SvaraRadera
  2. Tack Irene kul att höra uppmuntrande ord! Bra att du är målmedveten, det är ju en mkt bra inställning och det kommer att gå jättebra! Lycka till!!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg