Translate

Hur gör ni?

Nytt år innebär för nästan alla egna löften om förbättring, eller hur!? Ser på vår bloggstatistik att läsarna är många just nu och det är ju jätteroligt! Det talar också för att vi vänt på kalenderbladet och att många ser möjligheterna med ett oskrivet år!! Hur gör ni, vad är era mål för året?
Själv tänker jag1) försöka hålla vikten, som nu stått stadigt på 60-61 kg efter sommaren! Trots att jag äter mkt och tom kan unna mig ngn kolhydrat mer än vad som egentligen LCHF står för :)
Men, som jag tidigare skrivit så är sötsaker uteslutna för att det helt enkelt inte längre smakar gott och att min mage och kropp inte mår bra av det! Utöver det vill jag 2) utöka mitt tränande för att bli starkare
 och 3) vara mer med vänner och bekanta! Vad tror ni, är det okej :)?
Tiden är ju som bekant en brist för många. Planera är bra men det är inte alltid det duger ändå! För att ge mig själv litet mer möjlighet att hinna med allt med jobbet, så har jag bestämt mig för att lämna iväg hästen i två månader! Det känns tråkigt men absolut nödvändigt. I april är hon tillbaka och då känns allt lättare!
Det gäller att peppa sig och hålla orken uppe :)
Ikväll blir det : tacos !!Kommentarer

Populära inlägg