Translate

Ute på vift!

Resa med jobbet eller kanske tom privat! Inga problem....
Förr när man åkte på tjänsteresa med jobbet så kände man en viss oro eller var det kanske längtan, "Åh nu ska här ätas och mumsas".
Jag visste att det var inte meningen att försöka vara duktig och inte äta allt de goda som serverades, jag var för vek och kunde inte stå emot allt de goda (fika och konferensgodisar) som fanns runt om i rummen.
Nu däremot ser jag inga problem i att vara på resande fot! Ser bara framemot den goda frukost som serveras (bacon, goda pålägg mm) samt att jag säger till vid lunch och middag att jag INTE VILL HA några kolhydrater, så fixar dom utan "knorr" ngt annat tillbehör till mig. Tex i stället för den tänkta efterrätten med sorbet mm så fick jag färska jordgubbar, blåbär med grädde, SUPERGOTT! Tog även med mig träningskläder så jag prom/sprang på löpandet en stund.
Så nu när man väl är hemma igen så känns det ganska bra! Bara att fortsätta som vanligt alltså utan att ha någon ångest över att man har ätit för mycket!
Så mitt tips till Er alla är VÅGA säg till att ni inte vill ha kolhydrater till maten!

Kommentarer

  1. Jag har också haft bra upplevelser när jag rest. Frukosten är alltid en höjdpunkt :-) Sen blir jag ofta positivt överaskad att jag utan knorr får en sallad istället för potatis, ris eller pasta... perfekt!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg