Translate

Träningsutmaning!

Från och med nästa vecka kommer jag och min syster att ha en liten intern tävling där det gäller att vardagsträna! Tävlingen pågår januari ut och den som tränat mest vinner - enkla regler!

Vi kommer att visa listan på hur vi tränat vecka för vecka och förhoppningsvis vinner vi båda ;) !
Med träning menas pulshöjande aktivitet under minst 45 minuter - detta bla annat för att jag inte skall kunna räkna min ridning när jag tex bara rider ut och "åker" häst. Riktiga träningspass till häst däremot, kan jag lova, det är verkligen jobbigt!! Så, de får räknas.

Ett styrketräningskort kommer också att inhandlas och på önskelistan, står bungy-pump gåstavar! Nu skall trimmas ;)!http://www.bungypump.se/main/modules/page.asp?sid=3

Bättre ska det bli ;)
Med det styrketräningskort jag skall köpa (ett sk guldkort) medföljer även möjlighet till spinning, pump och annat. Tyvärr är inte träningspassen alltför många här i Härnösand - på så sätt saknar jag storstadens utbud. Längtar tex efter ett riktigt fartigt aerobics eller step up-pass med bra musik! En annan fördel med kortet är att simhallen ingår, och dottern Maja vill ju gärna bada så det är ju bra!
Det svåraste med denna utmaning för mig - är tiden... Den är ju redan nu knapp- men hoppas kunna prioritera om och hinna med detta också! Träningen är i första hand för att få bättre hälsa för jag har ju passerat de 40 med några år och Jenny fyller nästa år så...! Det gäller att motarbeta åldern :)

Kommentarer

Populära inlägg