Translate

Vilken stig ska man välja?

Livet består av massor med val!  Att välja rätt väg kan vara svårt, oavsett vilken ålder och vilken livssituation man befinner sig, det finns ju hela tiden olika valmöjligheter! Och ibland är den valda stigen full av hinder !

Ett val vi gör är den mat vi väljer att stoppa i oss. Vi har möjlighet att påverka var den kommer ifrån, om den är ekologiskt odlad osv!

På planet hem från USA köpte jag "Womens health" för att se vad de skrev om kost och hälsa. Allt handlade om att fettreducera... Det var kalori räkning och tips på olika sätt att komma undan fett...

Alla har vi  vår syn på kost och livsstil och så ska det ju vara tycker jag!
Om ni som vi, väljer Lchf -stigen så tycker jag ni gör ett bra val, men om ni vill ha en mer "traditionell" kosthållning, så går det ju alltid att i alla fall tänka bort de dåliga kolhydraterna som vitt socker, vetemjöl osv.
Här verkar ju alla experter vara ense i alla fall. Även om Womens health hade massor med recept som innehöll vitt bröd...Det som var bra, var ett reportage om olika sockerersättningar där Stevia nämndes som alternativ!


Kommentarer

Populära inlägg