Translate

Bästa semestern på länge - och smalaste :)

Japp!
 Så var vi då hemma igen, på riktigt efter att ha tillbringat tre veckor i USA! Måste säga att landet var   jätteroligt att resa i, men att det stundtals bjöd på stora förvåningar åxå! Orlando, allrahelst. Maten var inte så god, många var (som jag tidigare skrivit) stora och lata och förutom Disneyworld så var det ju rena rama öken där! I Fort Lauderdale däremot, var det mer aktivt folk och mkt bättre mat!
Många utav semestrarna de sista åren, har inneburit en vånda för kameran... Är det verkligen jag som var så stor och oformlig som bilden visade? Jag tror det var nån annan... Detta år är jag tillbaka till den Marie som jag kan förlika mig med vilket känns oerhört skönt!


På bilden har jag dragit till med en klänning från Ralph Lauren, vilket jag aldrig skulle gjort i min större shape....

Maten på båten, var helt okej! Skaldjursspettet nedan, till ex var något att bita i! Bäst var nog ändå Texas Brazil steakhouse - där var det kött som hette duga:)!! Fettskrämda är de i USA, det var helt säkert.. Saknade goda, feta såser!

Dagens restips är i alla fall: ta med Finncrisp vart ni än ska! Hotellen har sällan detta och det är kanon att plocka fram!!

Kommentarer

Populära inlägg