Translate

Ägg

Hos oss går det åt oerhört mycket ägg! Det gör ju det hos oss lchf:are!

Detta gör att jag ideligen köper ägg också, av förklarlig anledning. Det är det jag vill skriva om, egentligen. Jag har svårt när det gäller att välja. Egentligen vill jag ju ha de ekologiska! Men de är så mkt dyrare  och med de mängder vi äter så skulle det faktiskt märkas ordentligt! Ibland köper jag de ändå. Något jag aldrig prutar på - är att hönsen ska få vara frigående! Tänk på de stackare som får sitta på en pinne och inte ha ngt roligare liv än så! Sen finns det ägg med omega 3 också. De köper jag inte heller, detta fett försöker jag få i mig på annat sätt. Hur gör ni andra?Bäst vore att ha en egen eko-producent när det gäller ägg! Som man kan göra med kött tex! Har hittat en ny sida vi ska prova;
http://www.vasternorrlandsgarden.se
Dock inga ägg....
Tycker ägg är fantastiskt gott och faktiskt den bästa snabbmat man kan använda sig av! Här - en omelett tillfixad på några minuter!

Kommentarer

Populära inlägg