Translate

Rensa i garderoben!

En av de roliga effekterna av viktminskning är att de kläder man tidigare haft inte passar. Själv har jag slängt/givit bort hur mkt som helst. Och köpt nytt!
Att unna sig shopping tycker jag är sunt - speciellt när det sker av en sådan anledning. Dock - är min personliga uppfattning - att shopping åxå kan överstyr och kanske speciellt för den yngre generationen! Mitt tips är att tänka: när jag ska jag ha detta på mig egentligen ;) ?
Fin vill nog alla vara dock.. För sig själv i första hand! En bra källa till motivation för viktminskning, är ju att man kan köpa kläder där storlekarna passar! Så att armar/ ben är lagom långa till den storlek man kommer i! Själv har jag nu samma storlek som när jag var 25 och det känns mkt bra med tanke på att jag i februari fyller 45!

Jag måste köpa mig en ny vinterjacka - det har jag användning för! Kanske via e-handel, kanske i Birsta centrum?Funderar på denna som ju tom är rätt billig!
http://www.bubbleroom.se/tjej/jackor/marmoth-78-jacket-black

Kommentarer

Populära inlägg