Translate

Norge och law carb

Ja, nu har jag snart klarat mig igenom de dagar jag är här i Norge på kurs - utan att falla igenom för frestelsen. Fast, i ärlighetens namn så är jag inte frestad längre av sånt som jag absolut inte får / kan äta. Jag älskar ju snarare de goda ostar och köttbitar som jag får äta!

Mackor är fortfarande vanligt här i Norge, det verkar säkert. Idag på lunchen, satt nog 80% av deltagarna med varsin macka. Och vi var alla sjuksköterskor... Själv köpte en ihop-plockad sallade med mkt fräscha räkor, ost, ägg och grönt. Och dressing såklart! Jag vet dock, att intressentet för law-carb har ökat ordentligt i detta landet också, men precis som i Sverige så verkar det ta tid med vissa förändringar. Och -ibland kan det ju vara bra att inte hoppa på alla nyheter som kommer. Även om jag då, tycker att man ska hoppa på LCHF såklart! :)
Igår åt jag på China restaurang. Tog kyckling med cashewnötter och hoppade över riset. Helt okej!! I kväll blir det att söka upp en restaurang med kött!! I morgon, bär det av mot Svedala igen, ska bli skönt att komma hem!

Kommentarer

Populära inlägg