Translate

LCHF - Jaaaa!

LCHF fungerar helt otroligt bra för mig! Från att ha varit en riktigt godis, snacks och fikabröd galning så har man idag inget sug efter detta. Har nu under snart 15 månader ätit LCHF och inser att detta är verkligen rätt metod för mig.
Har tidigare provat viktväktarna men nu efteråt insett att jag endast har "lurat" mig själv. Visst jag har ätit rätt points men har då istället tagit lite godis istället för mat, så mitt sockersug har alltid fått sin del. Trodde aldrig att detta behov kunde försvinna på det sätt som det har gjort. Nu kan jag gå på affären och handla mys till familjen utan att det berör mig. Det är otroligt!
Istället har jag hittat andra vägar till mitt lilla kvällsmys (nötter, mörkchoklad eller fincrisp med västerbottensost, kräftstjärtar och aioli eller vad man nu är sugen på). Så mitt tips till Er därute är att verkligen testa denna metod. Första veckorna kan vara kämpiga men sedan så blir det så himla bra! Enorm energi infinner sig samt att eventuella förkylningar har verkligen håller sig borta, har nu i höst fått den första snuvan och lite ont i halsen för första gången på över 1 år.
Så mitt tips till Er alla är prova om ni vill må lite bättre!

Kommentarer

Populära inlägg