Translate

internet handlat....

Ibland är inspirationen låg - till att städa och ta tag i saker tänker jag på! Satt istället och surfade runt på intressanta och roliga lchf bloggar, man får mkt inspiration till mat genom detta!
Har dessutom köpt in Stevia. då många recept innehåller detta sötningsmedel. Ska bli kul att se om det är " nåt att satsa på"!
I övrigt köper jag även kosttillskott, oftast genom att nät handla. Tror definitivt på Dvitamin, fiskleverolja som grund. Köpte nu Krill olja istället för den vanliga fiskleveroljan.

Korten  är från i somras. Jag (  blommig klänning) hade nyligt kommit på benen efter att blivit allvarligt sparkad i ansiktet av en häst i hagen... Blev medvetslös med krossad käke och även ett förstört  kindbenet- operation mm. Men, trots allt klarade jag mig! En reminder om att livet är kort och att vi inte vet ngt om vad som ska hända! Tycker dom lyckades rätt bra med min ihoplappning, men det är fult ärr och kinden har fått en helt annan form än innan...
Med det vill jag egentligen bara säga, ät gott och nyttigt - lchf - så har vi ialla fall förbättrat våra odds till ett gott liv!!

// Marie

Kommentarer

Populära inlägg