Translate

Det var en gång en början...

.. då jag själv vägde 20 kg mer än vad jag väger idag.  Jag förundras verkligen hur man kan äta upp sig! Det pågick visserligen i ca 10 år och smög sig på långsamt, men ändå!

Jag (vi) har verkligen provat VVs koncept ett antal ggr men lyckats allt sämre ju fler gånger det använts. Sötsuget har helt enkelt varit för stort. Det var bara det, att jag inte förstod att det hela handlade om sötsug - det var ju chips och ostkrokar som var grejen och inte lösgodis osv :)

Ett bra kort på två elefanter :)
Här var jag i maxvikt - dvs 20 kg mer än i nuläget....


Nu äter jag ost utan krokar - dvs ädelost och brie och litet nötter emellanåt. Det är hur gott som helst! Och allt är så mkt lättare, bara att röra sig vardagligt är lättare! Så jag är hur glad som helst över att vi en gång för alla hittade ett sätt att leva!

Kommentarer

Populära inlägg