Translate

Bra hjälpmedel för viktresan!

När vi startade vår omställning köpte jag massor med kokböcker! Jag är ju av naturen nyfiken och ville veta allt om hur denna kostomläggning skulle te sig - fysiologiskt !  Det hjälpte - jag blev än mer motiverad- tyckte jag i alla fall. Så jag la ner en hel del jobb för att läsa in mig och det gav verkligen mersmak! Ngt mindre kostar det ( både i jobb och i pengar ) att köpa ett bra anteckningsblock som följer med i handväskan! Här skrev vi vad vi åt, våra mått vecka för vecka och litet allmänt om hur det gick.
Internet är ju också en bra källa till kunskap! Här kan ni läsa allt om vad metoden innebär och få andras kunskap som hjälp...
En våg är ju också bra, men väg er inte mer än en gång i veckan, måttbandet är ju det som säger mest egentligen!

Kommentarer

Populära inlägg